Anlık Bildirim

Samsung Galaxy F62'nin teknik detayları belli oldu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Şubat ayı ortasında piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni akıllı telefon modeli Galaxy F62'nin teknik özellikleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy F62'nin teknik detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

Sektöre yakın kaynaklardan sızan bilgiler, Samsung'un yaklaşan akıllı telefon modeli Galaxy F62 hakkında merak edilenleri ortaya koyuyor. Cihaz One UI 3.1 arayüzü ile desteklenen Android 11 işletim sistemi ile piyasaya girecek.

340 dolardan satılacak

Galaxy F62'nin 6.7 inç boyutunda bir AMOLED ekranla geleceği ve ön kamera çözünürlüğünün ise 32 MP olacağı belirtilmiş. Arka panelde ise dörtlü kamera kurulumu yer alacak. Şimdiye kadar ortaya çıkan bilgilere göre bu kamera modülündeki ana sensörün 64 MP olacağı söyleniyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Geekbench raporunda cihazın Exynos 9825 yonga seti ile geleceği yer alıyordu.

Samsung Galaxy F62'nin teknik detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

Galaxy F62, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile birlikte gelecek, ancak henüz onaylanmamış başka bellek seçeneklerinin olacağını da belirtelim. Ayrıca cihazda devasa olarak nitelendirilebilecek 25W hızlı şarj destekli 7.000 mAh pil ve 3,5mm kulaklık girişi de mevcut olacak. Akıllı telefonun 340 dolardan satışa sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12333 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy F62 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim