Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M22'nin teknik özellikleri belli oldu: Helio G80 işlemci, 6.000 mAh pil

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni akıllı telefon modeli Galaxy M22'nin teknik özellikleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy M22'nin teknik özellikleri belli oldu: Helio G80 işlemci, 6.000 mAh pil Tam Boyutta Gör

Yaklaşan Samsung Galaxy M32 akıllı telefonla ilgili detaylar geçen ay ortaya çıkmıştı. Şimdi de şirketin bir diğer yaklaşan cihazı Galaxy M22 (SM-M225FV) ile ilgili detaylar ortaya saçıldı.

Galaxy M22, geçen yılki Galaxy M21 akıllı telefonun halefi olacak. İlk olarak telefonun, M21'deki Exynos 9611 yonga seti yerine MediaTek Helio G80 işlemci ile geleceği Geekbench listesinde ortaya çıktı. Ayrıca 4GB RAM'e sahip olan cihazın, işletim sistemi olark Android 11 çalıştıracağı bildirildi.

Samsung Galaxy M22'nin teknik özellikleri belli oldu: Helio G80 işlemci, 6.000 mAh pil Tam Boyutta Gör

230 avro fiyatla satışa sunulabilir

Sızıntılara göre telefon 48 megapiksel arka kamera ve 13 MP ön kamera ile gelecek. Ayrıca pil kapasitesi ise selefi ile aynı olacak: 6000 mAh. Ekran detayları henüz mevcut değil, ancak cihazın 6,4 inç FHD+ Süper AMOLED Infinity-U ekran alması bekleniyor.

Son olarak Samsung Galaxy M22'nin Siyah, Mavi ve Beyaz renklerde geleceği ve yakında Avrupa'da piyasaya çıkacağı söyleniyor. Akıllı telefonun fiyat etiketinin ne olacağı ise şimdilik bilinmese de, 230 avrodan satışa sunulacağı bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim