Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 20, S20'den çok farklı olmayacak

Samsung'un Ağustos ayında tanıtmayı planladığı bir sonraki Note serisiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Galaxy Note 20'nin Galaxy S20'den çok farklı olmayacağı bildiriliyor.

Samsung Galaxy Note 20, S20'den çok farklı olmayacak Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy Note 20 serisinin tanıtılmasına daha aylar var ancak amiral gemisi telefonla ilgili detaylar internete sızmaya devam ediyor.

Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olarak kabul gören Ice Universe isimli Twitter kullanıcısı, Galaxy Note 20'nin bazı karakteristik özellikleri dışında Galaxy S20'den çok farklı olmayacağını söyledi.

Bu iddia XDA-Developers internet sitesinin editörü Max Weinbach tarafından da doğrulandı. Kendisi Galaxy Note 20'nin, köşeli tasarım ve S Pen kalem dışında Galaxy S20 ile aynı olacağını söylüyor.

Galaxy Note 20 serisinin muhtemel özellikleri

Bu bilgiler ışığında Galaxy Note 20 ve Note 20+ modellerinin 120 Hz tazeleme oranına sahip 6.4 - 6.9 inç Super AMOLED ekran, 5G özellikli Exynos 990 - Snapdragon 865 işlemci ve 16 GB'a kadar RAM ile geleceğini söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy Note 20, S20'den çok farklı olmayacak Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonların ayrıca 108 megapiksel ana sensör içeren çoklu arka kamera sistemi ve 4000 - 5000 mAh'lik bataryalara sahip olması bekleniyor.

Son olarak Samsung'un en yeni One UI 2.5 arayüzünü ilk kez Galaxy Note 20 serisi ile birlikte kullanıma sunacağını da ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7369 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy Note 20 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim