Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21+ modelinin CAD çizimleri ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung'un bir sonraki amiral gemisi telefonunun tasarımı yavaş yavaş netleşiyor. Bu kez Galaxy S21+ modelinin üç boyutlu CAD çizimleri internete düştü.

Samsung Galaxy S21+ modelinin CAD çizimleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S21 ve S21 Ultra'nın görüntüleri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Galaxy S21+ modeli sızdırıldı. MySmartPrice internet sitesi akıllı telefonun üç boyutlu CAD çizimlerini yayınladı.

Aktarılan bilgilere göre akıllı telefon 161.5 x 75.6 x 7.85 mm ebatlarında olacak. Kıyaslama yapabilmeniz açısından Galaxy S20+ modelinin 161.9 x 73.7 x 7.8 mm boyutlarında olduğunu hatırlatalım.

Samsung Galaxy S21+ modelinin CAD çizimleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Galaxy S21 ve Galaxy S21+ versiyonları aynı kamera konfigürasyonu ile karşımıza çıkacak. Her iki telefonda da dikdörtgen kamera ünitesine yerleştirilmiş üç görüntü sensörü görev yapacak.

Lansman erkene çekilebilir

Galaxy S21+'ın 6.7 inçlik düz ekrana sahip olması bekleniyor. Selfie kamerası ise ekranun üst kısmındaki delikte yer alacak. Batarya kapasitesinin 4.800 mAh olacağı da gelen bilgiler arasında.

Samsung Galaxy S21+ modelinin CAD çizimleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

En son bilgilere göre Samsung önümüzdeki yıl Galaxy S21 serisini normalden çok daha erken, Ocak ayı başlarında tanıtacak. Yani şirket yeni amiral gemisi telefonları için her zaman yaptığı gibi Şubat ayını beklemeyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim