Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S23 FE'nin fiyatı sızdırıldı: Ekim ayında gelebilir

Samsung'un merakla beklenen Galaxy S23 FE'yi dördüncü çeyrekte piyasaya sürmesi bekleniyor. Çıkış için geri sayım başlarken akıllı telefonun fiyat etiketiyle ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı.
Samsung Galaxy S23 FE'nin fiyatı sızdı: Ekim ayında gelebilir Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy S23 FE'nin 2023'ün dördüncü çeyreğinde global pazarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Merakla beklenen akıllı telefon geçtiğimiz haftalarda çeşitli sertifika sitelerinde görüldü ve hatta Güney Koreli şirketin resmi web sitesinde bile listelendi.

Yeni bir sızıntı Ekim ayında resmiyet kazanması beklenen Galaxy S23 FE'nin fiyat etiketini ortaya çıkarıyor. Güvenilir bir kaynak olan Abhishek Yadav'ın Twitter'da (X) paylaştığı bir gönderiye göre Galaxy S23 FE iki dahili depolama seçeneğiyle sunulacak.

Galaxy S23 FE fiyatı

Söz konusu modellerden 128 GB'lık olanı Hindistan pazarında 54.999 rupi (665 dolar) fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. Buna karşın 256 GB olanı 59.999 rupi (725 dolar) fiyat etiketi taşıyacak. Yadav, Galaxy S23 FE için herhangi bir çıkış tarihi vermedi.

Samsung Galaxy S23 FE ile ilgili söylentiler cihazın Ekim ayında resmiyet kazanacağını gösteriyor. Gelen bilgilere göre akıllı telefon Amerika Birleşik Devletleri'nde Snapdragon 8 Gen 1, diğer pazarlarda ise Exynos 2200 yonga seti ile satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim