Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S24 FE yakında geliyor: İşte tüm bildiklerimiz

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Galaxy S23 FE modeli ile FE serisine tekrar geri dönen Samsung, yeni telefonu için hazırlıklara başladı. Bugün Galaxy S24 FE özellikleri ve muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı.
Samsung Galaxy S24 FE yakında geliyor! İşte bilinen özellikleri Tam Boyutta Gör
Kısa süre önce amiral gemisi Galaxy S24 ve S24 Ultra'yı duyuran Samsung, seriye bir ''Fan Edition'' modeli eklemeye hazırlanıyor. Bilindiği üzere daha önce Galaxy S22 FE pas geçilmiş, S23 FE ise uzun sızıntıların ardından geçtiğimiz yıl lanse edilmişti. Şimdi yeni bir raporda, Samsung'un henüz FE serisinden vazgeçmediği ve Galaxy S24 FE üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S24 FE özellikleri nasıl olacak?

Aktarıldığı kadarıyla Galaxy S24 FE, 12 GB LPDDR5x RAM'e sahip olacak ve 256 GB (UFS 4.0) depolama seçeneğiyle gelecek. Ancak sızıntı kaynağı, buna 218 GB (UFS 3.1) seçeneğinin de dahil olacağını belirtiyor. Kaçıranlar için Galaxy S23 FE, satıldığı pazara göre Exynos 2200 ve Snapdragon 8 Gen 1 yonga setleriyle piyasaya sürüldü.

Galaxy S24 FE ise, küresel pazarda Exynos işlemciye sahip olacak. Bu noktada Exynos 2400'ün kullanılması muhtemel. Akıllı telefon, gücünü 4.500mAh kapasiteli pilden alacak. Sızıntıda şarj yetenekleri hakkında bilgi paylaşılmadı. Ancak selefi gibi 25W kablolu şarj ve 15W kablosuz şarj sunması bekleniyor. Galaxy S24 FE'nin AMOLED ekrana sahip olacağını söylemeye gerek yok. Boyutları ve yenileme hızı gibi ayrıntılar ise henüz gizli tutuluyor.

Üzerinde durulması gereken bir diğer önemli nokta ise kameralar. Zira artık FE ailesinde 50 MP ana sensöre geçiş yapılmıştı. Bununla birlikte Galaxy S24 FE'nin, Galaxy S24'e benzer bir kuruluma sahip olacağı söyleniyor. Akıllı telefonun henüz resmiyete kavuşmadığını belirtelim. Ancak S23 FE uzun sızıntıların ardından geçtiğimiz yılın Ekim ayında tanıtılmıştı. Bu doğrultuda Galaxy S24 FE'nin de benzer tarihlerde vitrine çıkacağını söyleyebiliriz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20042 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy S24 FE, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim