Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, FCC'de listelendi: İşte beklenen özellikler

Teknoloji devi Samsung, 26 Temmuz'da gerçekleştireceği Unpacked 2023 etkinliğinde Galaxy Tab S9 serisini de piyasaya sürecek. İşte seriden Galaxy Tab S9 Ultra'nın beklenen özellikleri:
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, FCC'de listelendi Tam Boyutta Gör
Samsung, önümüzdeki ay gerçekleşecek Unpacked 2023 etkinliğinde yeni ürünlerini piyasaya sürecek. Şirket, önümüzdeki ay yeni katlanabilir telefonlarını piyasaya sürecek ve yeni katlanabilir telefonların yanı sıra Galaxy Tab S9 serisinin de çıkış yapması oldukça muhtemel. Yakın bir zamanda ise Galaxy Tab S9 Ultra, FCC sertifikasyon sitesinde listelendi.

Galaxy Tab S9 Ultra, piyasadaki en güçlü Android tablet olabilir

Tipster SnoopyTech, SM-X910 model numarasını taşıyan Galaxy Tab S9 Ultra'nın FCC sertifika sitesinden geçtiğini doğrulayan SAR Değerlendirme Raporunun bir ekran görüntüsünü Twitter'da paylaştı. 14,6 inç boyutlarında AMOLED ekrana sahip olması beklenen cihaz, selefine benzer bir tasarımla piyasaya sürülebilir.

326,4 x 208,6 x 5,5 mm boyutlara ve 737 gram ağırlığa sahip olması beklenen cihaz, 45W hızlı şarj destekli 11.200mAh batarya ile eşleştirilmesi oldukça muhtemel. IP68 sertifikası ve Android 13 tabanlı One UI 5.1 ile kutudan çıkması beklenen cihaz, Snapdragon 8 gen 2 for Galaxy yonga setine sahip olacak ve 8/12/16 GB RAM ile 128/256/512 GB depolama seçenekleri bulunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim