Anlık Bildirim

Samsung, LG panele sahip 83 inçlik bir OLED TV piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Kore basını Samsung'un LG paneliyle donatılmış 83 inçlik bir OLED TV çıkarmaya hazırlandığını bildiriyor. İki şirket geçtiğimiz ay OLED panel tedariği konusunda tarihi bir anlaşmaya imza atmıştı
Samsung, LG panele sahip 83 inçlik bir OLED TV hazırlıyor Tam Boyutta Gör
Kore basınında yer alan haberlere göre Samsung Electronics, LG Display paneline sahip 83 inçlik bir OLED TV piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni model Eylül ayında tanıtılabilir. Konuyla ilgili bazı önemli detaylar internete düştü.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Samsung ve LG arasında OLED panel tedariği konusunda tarihi bir anlaşma yapılmıştı. Buna göre LG Display, ezeli rakibine Samsung TV'lerde kullanılmak üzere her yıl milyonlarca WOLED (beyaz OLED) panel tedarik edecek.

Samsung, LG panele sahip 83 inçlik bir OLED TV hazırlıyor Tam Boyutta Gör

S90C TV serisine dahil olabilir

Samsung, Güney Kore'deki Ulusal Radyo Araştırma Enstitüsü'ne KQ83SC90A model numaralı 83 inçlik bir OLED TV kaydettirdi. Bildiğiniz gibi bir TV'nin üretilip satışa sunulabilmesi için sertifika alınması gerek. Şirket şu an bu prosedürü tamamlıyor.

Burada ilginç bir ayrıntı var. Yeni 83 inç OLED TV'nin model numarası Samsung'un mevcut S90C serisinin bir parçası olacağını düşündürüyor. Ancak serideki mevcut 55, 65 ve 77 inçlik modeller QD-OLED panellere sahip olduğu için bu durum kafa karıştırıcı olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim