Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğini dev ekranlarda duyuruyor

Samsung'un 9 Şubat'ta gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliği yaklaşıyor. Samsung, S22 ailesinin de tanıtılacağı büyük etkinliğini devasa ekranlarda 3D videolarla duyuruyor.

Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğini dev ekranlarda duyuruyor Tam Boyutta Gör

Samsung'un hemen hemen her yıl düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliği bu yıl 9 Şubat'ta gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında birçok yeni modelini tanıacak olan Samsung, etkinliğini online olarak duyurmuştu. Şimdi ise Samsung'un yeni etkinliği şehrin dört bir yanında büyük ekranlarda sergileniyor.

Galaxy Unpacked devasa ekranlarla duyuruluyor

Samsung'un bu yıl en çok konuşulan cihazlarının tanıtılacağı Galaxy Unpacked etkinliği, 3D kaplanlarda şehrin en büyük ekranlarında duyuruluyor. 'Tiger in the City' kampanyası ile Londra, Dubai, Kuala Lumpur, Seul ve New York'da Galaxy Unpacked etkinliğini tanıtan Samsung, şehirdeki görüntüyü YouTube kanalından da paylaştı.

Samsung Galaxy S22 ailesi bünyesinde Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra modellerini Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtacak olan Samsung, yeni tablet modellerini içerisinde barındıran Galaxy Tab S8 ailesini de yine aynı etkinlikte tanıtacak. 120Hz yenileme hızına sahip ekranlarla 9 Şubat'ta karşımıza çıkacak olan Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ ve Galaxy Tab S8 Ultra'da etkinliğin bir parçası olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim