Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch akıllı saatlerde yılın son fırsatları başladı

Samsung akıllı saatler Amazon'da Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında indirime girdi. Samsung Galaxy Watch akıllı saatlerin öne çıkan özellikleri neler?          
Samsung Galaxy Watch akıllı saatlerde yılın son fırsatları başlad Tam Boyutta Gör
Amazon Türkiye'nin 25 Aralık'a kadar devam edecek Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında Samsung Galaxy Watch akıllı saat modelleri indirime girdi. 

İndirime giren Galaxy Watch modellerini aşağıdaki bağlantıdan görüntüleyebilirsiniz. Black Friday kampanyalarını kaçıranlar, yılbaşı hediyesi olarak kulaklık almayı düşünenler veya 2024 zamları gelmeden kulaklık satın almayı düşünenler bu fırsatlara bakabilir.

Kampanya sayfası: Galaxy Watch Modellerinde Yılın Son Fırsatları

Galaxy Watch 6 Classic'in öne çıkan özellikleri

Samsung Galaxy Watch 6 Classic, 44mm ve 47 mm olarak iki farklı boyutta Super AMOLED ekran ile geliyor. Ekranda çizilmelere karşı dayanıklı Safir kristal cam kullanılıyor. Galaxy Watch 6’dan farklı olarak paslanmaz çelik kasası, döndürülebilir metal çerçevesi ve tasarımsal farklılıkları bulunuyor.

Samsung Galaxy Watch akıllı saatlerde yılın son fırsatları başlad Tam Boyutta Gör
Önceki modele göre %18 daha hızlı olan Exynos W930 yonga seti kullanılıyor. Gelişmiş uyku takibi, EKG ve kalp ritmindeki düzensizlikleri uyarma özellikleri dikkat çekiyor. Galaxy Watch 6 Classic, hızlı şarj özelliği sayesinde 30 dakikada %45’e kadar şarj oluyor.

Amazon'dan satın almak için: Galaxy Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 5 Pro öne çıkan özellikleri

Samsung Galaxy Watch 5 Pro, 45 mm boyutunda Super AMOLED ekrana sahip. Titanyum kasanın kullanıldığı Galaxy Watch 5 Pro'nun ekranında ise safir kristal cam ile koruma sağlanıyor.

Samsung Galaxy Watch akıllı saatlerde yılın son fırsatları başlad Tam Boyutta Gör
Saatte 590 mAh kapasiteli pile yer veriliyor. Samsung'un en yüksek kapasiteli pile sahip olması sayesinde uzun kullanım süresi sunuyor. Galaxy Watch 5 Pro; tansiyon, vücut yağ yüzdesi, biyoelektrik empedans analizi gibi ölçümler yapabiliyor.

Amazon'dan satın almak için: Galaxy Watch 5 Pro

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim