Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch X firmanın yeni Premium saati olacak

Samsung’un Apple Watch Ultra serisinin karşısına çıkaracağı yeni akıllı saatinin beklentilerin aksine Ultra değil Watch X isimlendirmesine sahip olacağı iddia ediliyor.
Samsung’un Apple Watch Ultra serisinin karşısına çıkaracağı yeni akıllı saatinin beklentilerin aksine Ultra değil Watch X isimlendirmesine sahip olacağı iddia ediliyor. Tam Boyutta Gör
Bir süredir Samsung Galaxy Watch 7 serisi ile birlikte firmanın bir de Ultra versiyonu piyasaya süreceği gündeme geliyordu. Apple Watch Ultra ile rekabet edecek kaslı modelin isim değiştireceği iddia ediliyor.

Samsung Galaxy Watch X iddiaları

Samsung’un yeni modeli mevcut seriden ayrı bir yere konumlandırmak için Galaxy Watch X isimlendirmesini kullanacağı belirtiliyor. Yeni akıllı saatte dalgıçlık branşı odak noktası olarak belirlenmiş.  

100 metreye kadar su altında kullanıma uygun olarak etiketlenen cihazın bu rakamı basınç oranı olarak tanımladığı, asıl su altı mesafesinin 40 metre civarı olduğu vurgulanıyor. Yaklaşık 4 güne kadar kullanım süresi sunan cihazın 578mAh bataryası olacağı ifade ediliyor. Batarya önceki nesle göre yüzde 50 daha hızlı şarj olacak.

Samsung’un ilk hacimli üretime giren 3nm yongası Exynos W1000 ile desteklenecek saatin uzun kullanım süreleri de bu sayede elde ediliyor. Samsung Galaxy Watch X modeli 24 Haziran tarihinde Samsung Galaxy Ring akıllı yüzük ile birlikte tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim