Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip 4’ün ilk görüntüleri geldi

Katlanabilir telefon pazarının lideri Samsung, daha büyük kitleler için hazırladığı katlanabilir telefonu Z Flip’i yakında güncelleyecek. Bu sene tanıtılacak cihazın ilk render görüntüler geldi.

Samsung Galaxy Z Flip 4'ün ilk görüntüleri geldi Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, katlanabilir pazara erken girmesi ve bu teknoloji için ciddi yatırımlar yapması ile pazarda açık ara farkla lider olmayı başardı. Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3 ile oldukça beğeni alan Samsung, yeni katlanabilir cihazı için hazırlık yapıyor.

Galaxy Z Flip 4’ün tasarımı hayal kırıklığına uğratıyor

Mobil teknoloji dünyasının güvenilir kaynaklarından @OnLeaks, 91mobiles ile ortak olarak Galaxy Z Flip 4’ün ilk görüntülerini paylaştı. Galaxy Z Flip 4, Z Flip 3’e oldukça benzeyerek birazcık hayal kırıklığı yaratıyor. Galaxy Z Flip 3, tasarım konusunda ciddi anlamda beğenilse de Z Flip 4’ün yeteri kadar değişiklik getirmediği görülüyor. Ufak boyut farklılıkları yaşaması beklenen cihaz, alüminyum çerçeve ve cam arka panele sahip olacak.

Samsung Galaxy Z Flip 4'ün ilk görüntüleri geldi Tam Boyutta Gör

Z Flip 4, Samsung’un her sene yaptığı gibi daha gelişmiş ve güvenli bir menteşe sistemi ile gelecektir. Yine çift kameraya sahip olması beklenen cihazın dış ekranı, Z Flip 3’e göre biraz daha büyük olabilir ancak görseller, kullanımda değişiklik yaratacak bir boyut farkı olmadığını gözler önüne seriyor. 6.7 inç ekrana sahip olacak cihaz, büyük ihtimalle Snapdragon 8 Gen 1 çipi ile donatılacak. Samsung Galaxy Z Flip 4, bu senenin ikinci yarısında Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Watch 5 ile birlikte tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim