Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip 6'da katlanma izi daha az olacak

Temmuz ayında tanıtılması beklenen Galaxy Z Flip 6, gelen bilgiye göre önceki modelden daha az katlanma izine sahip olacak. Telefonun daha kalın ultra ince cama (UTG) sahip olacağı belirtiliyor.
Samsung Galaxy Z Flip 6'da katlanma izi daha az olacak Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy Z Flip 6, Temmuz ayında Galaxy Z Fold 6 ile birlikte tanıtılacak. Gelen bilgiye göre telefon önceki modele göre daha az katlanma izine sahip olacak.

Daha kalın cama sahip olacak

Samsung'un anavatanı Güney Kore'den gelen bilgiye göre Flip 6, önceki modele göre daha kalın ultra ince cama (UTG) sahip olacak, böylece katlanma izi daha az görünür olacak. Menteşe tasarımının ise değişmeyeceği belirtiliyor.

Haberde, Flip 6'nın UTG kalınlığının 50μm civarında olacağı belirtiliyor. Flip 5 modelinde bu kalınlığın 30μm olduğu aktarılıyor. Gelecek seneki Galaxy Z Flip 7'de ise yeni bir menteşe tasarımına geçileceği, bu sayede ekrandaki kırışıklığın daha da azalacağı belirtiliyor.

Galaxy Z Flip 6, Samsung'a özel Snapdragon 8 Gen 3 Made for Galaxy çipsetiyle geleceği belirtiliyor. 8 GB ve 12 GB RAM seçeneğine sahip olması beklenen cihaz, 3.9 inçlik daha büyük kapak ekranına ve 4000 mAh büyüklüğünde bataryaya sahip olacak.

Kaynakça https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_z_flip6s_foldable_screen_to_have_a_smaller_crease-news-62926.php https://www.thelec.kr/news/articleView.html?idxno=27911 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim