Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 3 tasarımı ve renkleri sızdırıldı

Yaz sonunda tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Z Fold 3 akıllı telefonu dış tasarımı ve farklı renk seçenekleri ile internete sızdırıldı. Böylece her şey açığa çıktı.

Galaxy Z Fold 3 tasarımı

Samsung’un bu yıl içerisinde tanıtması beklenen katlanabilir ekranlı yeni akıllı telefonu Galaxy Z Fold 3 ile ilgili renk seçenekleri ve tasarımını tamamen gün yüzüne çıkaran yeni sızıntı görseller yayınlandı. 

Galaxy Z Fold3 renk seçenekleri

Galaxy Z Fold 3 sızıntılara göre siyah, koyu yeşil ve pembe-beyaz geçişli 3 renk seçeneği ile geliyor. Dış ekran 6.23 inç iken katlanabilir ana ekran da 7.55 inç büyüklüğünde. Her iki ekran da 120Hz tazeleme hızı ile geliyor. 

Snapdragon 888 veya Plus yonga setinden gücünü alması beklenen telefonda 12GB/16GB RAM bellek ve 256GB/512GB depolama kapasitesi yer alıyor. Ana kamera 108MP çözünürlüğünde iken ön kamera da ekrana entegre ve 16MP çözünürlüğünde. 

4400mAh kapasiteli bataryanın 25W kablolu ve 15W kablosuz şarjı destekleyeceği belirtilen telefonda S Pen ekran desteği de yer alıyor ancak kalem kutu içerisinde yer almayacak. Henüz Galaxy Z Fold 3 fiyatı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim