Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5, üstün özellikleriyle ortaya çıktı

Samsung, ilerleyen aylarda yeni katlanabilir telefonlarını satacak. Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5’in ortaya çıkan özellikleri ise en üst seviyeye işaret ediyor.
Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 Tam Boyutta Gör
Samsung, katlanabilir akıllı telefon pazarında lider olmaya devam ederken bu alana yeni modeller getirerek yerini pekiştirmeye çalışıyor. Bu bağlamda yaklaşmakta olan Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 modelleri kısa bir süre önce Geekbench’te ortaya çıktı ve dikkat çeken özelliklerle birlikte görüldü.

Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 netleşiyor

Bilindiği üzere Samsung, Galaxy S23 serisinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy yongasını kullanmıştı. Bu yonga normal Snapdragon 8 Gen 2’ye göre önemli derecede daha hızlıydı. Görünüşe göre bu yonga Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’te de kullanılacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Hemen üstteki görselden (Sol, Z Fold 5 – Sağ, Z Flip 5) görüleceği üzere puanlar hayli iddialı. Öyle ki Galaxy S23 serisi aynı testlerde tek çekirdek ve çok çekirdek testlerde sırasıyla 1500 ve 4900 puan civarında geziniyor. Bu bağlamda aradaki performans farkının neyden kaynaklandığı net değil ancak muhtemelen Geekbench 6 ile Geekbench 5 arasındaki ölçüm farkından kaynaklanıyor.

Bu arada Geekbench’e göre Galaxy Z Flip 5’te 8 GB RAM bulunurken Galaxy Z Fold 5’te ise 12 GB RAM olduğu görülüyor. Ek olarak her iki telefonda da Android 13 işletim sisteminin çalıştığını söyleyelim. Samsung henüz resmi bir çıkış tarihi açıklamadı ancak Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 muhtemelen Ağustos 2023’te tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9220 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy z fold 5, Galaxy Z Flip 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim