Anlık Bildirim

Galaxy Z Fold 6'nın ekran çerçevesi, görseli ile birlikte sızdırıldı

Temmuz ayında gerçekleşmesi beklenen Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy Z Fold 6'nın ekran çerçevesi, yeni bir paylaşım sayesinde ortaya çıktı.
Samsung Galaxy Z Fold 6'nın ekran çerçevesi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Samsung, Temmuz ayında gerçekleşmesi beklenen Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6'yı piyasaya sürecek. Bu cihazlar arasından Galaxy Z Fold 6'nın ekran çerçeve oranı ise görseli ile birlikte yakın bir zamanda ortaya çıktı. 

Önümüzdeki Unpacked etkinliğinde yalnızca bir Galaxy Z Fold 6 modeli tanıtılabilir

X'te yapılan yeni bir paylaşım sayesinde önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen Galaxy Z Fold 6'nın ekran çerçevesi ortaya çıktı. Paylaşımdaki görselde cihazın harici ekranının bir kısmı görünmekte. Önceki söylentiler, Samsung'un telefon açıldığında daha iyi kullanılabilirlik sunmak için dış ekranın ekran oranını artırdığı bildirilmişti. Ancak bu daha geniş ekran, Pixel Fold veya OnePlus Open'ın boyutlarına çıkamayabilir.

Ayrıca tipster IceUniverse, bir X kullanıcısına yanıt olarak bu yıl Z Fold 6'nın muhtemelen yalnızca bir modelinin olacağını açıkladı. Yani Galaxy Z Fold 6 Ultra'nın gelmesi daha fazla zaman alabilir. Son olarak uygun fiyatlı bir Galaxy Z Fold FE varyantına dair söylentiler de mevcut ve yeni bir söylenti, daha ince bir Galaxy Z Fold'un da çalışmalarda olduğunu gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim