Anlık Bildirim

Samsung Galeri ve Notlar yeni özellikler kazandı

Samsung Galeri yeni güncellemeyle tam ekran görüntüleme ve sola eklenmiş uygulama menüsü özellikleri kazandı. Samsung Notlar ise ses kaydı içerisinde atlama yapabiliyor.

Samsung Galeri yeni güncellemeyle DeX tecrübesini arttırıyor Tam Boyutta Gör

Amiral gemisi akıllı telefon ve tabletlerinde DeX masa üstü deneyimini geliştirmeye devam eden Samsung bir yandan da uygulamaları optimize etmeye devam ediyor. Galeri uygulamasına bazı dokunuşlar yapıldı. 

Samsung Galeri ve Notlar güncellendi

Samsung Galeri uygulaması biraz daha masa üstü deneyime yaklaşmak için optimize edildi. Artık tam ekran açılacak olan uygulamanın menüsü ise kenar kısımda saklanıyor. Fare götürüldüğünde menü ortaya çıkıyor. 

Uygulama menüsü hatırlanacağı üzere alt kısımda yer alıyor ve klasör görünümü tam ekran olarak gösteriliyordu. Şimdi bir liste menüsü halinde sol tarafa yerleşti. Buradan albümleri seçebiliyorsunuz. 
Samsung Notlar uygulaması ise anahtar kelimelerin altını çizebilme, önemli kelimeleri daire içerisine alma, notların üzerine doğrudan çizim yapabilme ve PDF üzerine çizim yapabilme özellikleri kazanmış.

Diğer taraftan not alırken ses kaydı aldığınızda ise notu yeniden yazmaya başladığınızda ses kaydı da oynatılmaya başlıyor. Ayrıca bir kelimeye tıklayarak ses kaydının o noktadaki zamana ilerlemesini sağlıyorsunuz. Her iki uygulama da cihazlarda otomatik olarak güncelleniyor. 

Samsung Galeri yeni güncellemeyle DeX tecrübesini arttırıyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim