Anlık Bildirim

Samsung güçlü grafik özelliklerine sahip yonga seti geliştiriyor: Exynos 9925

Sızan bilgilere göre Güney Koreli teknoloji devi Samsung, AMD ile yaptığı işbirliği neticesinde güçlü grafik özellikleri sunan Exynos 9925 yonga setini geliştiriyor.

Samsung güçlü grafik özelliklerine sahip yonga seti geliştiriyor: Exynos 9925 Tam Boyutta Gör

Mobil dünyadan gelecek yeni ürünlerle ilgili güvenilir bilgileri düzenli olarak ifşa eden güvenilir haber kaynağı Ice Universe (@UniverseIce), gelecekteki Samsung mobil işlemcilerinden biri hakkında bilgiler verdi.

Samsung-AMD işbirliği

Öngörülen yonga setinin Exynos 9925 adı altında geliştirildiği belirtiliyor. Grafik bileşeninin, yüksek performans sunabilmesi için AMD teknolojilerine dayalı olduğu belirtilmiş. Geçtiğimiz yaz AMD ve Samsung'un grafik çözümleri alanında stratejik bir ortaklık ilan ettiğini hatırlatalım. Güney Koreli dev, akıllı telefon işlemcilerinde RDNA mimarisini kullanabilecek. Bu tür grafik hızlandırıcılar, Mali GPU çözümlerinin yerini alacak ve daha iyi performans sağlayacak.

Samsung güçlü grafik özelliklerine sahip yonga seti geliştiriyor: Exynos 9925 Tam Boyutta Gör

Ne yazık ki Exynos 9925'in teknik özellikleri henüz açıklanmadı. Bu ürünün beşinci nesil hücresel ağlarda çalışmak üzere en az sekiz bilgi işlem çekirdeği ve bir 5G modemi birleştireceği varsayılabilir. Exynos 9925'in ticari cihazlarda ne zaman piyasaya çıkacağı belli değil. Daha önce, AMD grafiklerinin yalnızca 2022'de Samsung mobil işlemcilerde görüneceğine dair söylentiler vardı. Ancak bu tür çiplerin resmi sunumunun daha erken bir tarihte ve hatta gelecek yılın ikinci yarısında gerçekleşebileceği ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim