Anlık Bildirim

Samsung 1 inç formatında sensörler hazırlıyor

Gelecek yıllarda amiral gemilerinde kullanmak üzere Samsung 1 inç boyutlara yakın sensörler geliştiriyor. Samsung ISOCELL HW1 ve HW2 için çalışmalar devam ediyor.
Samsung ISOCELL HW1 Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon kameralarında artık 1 inç tipindeki sensörler popüler olmaya başladı. 1 inç boyutlarına yakın olan ancak pazarlama taktiği olarak 1 inç şeklinde lanse edilen bu yeni sensörler Samsung’un da masasında.

Samsung ISOCELL HW1 ve HW2

Samsung ISOCELL serisi altında geliştirilen iki yeni sensör yeni dönem amiral gemilerinde boy gösterecek. Her iki sensör de 432MP çözünürlüğe sahip ancak küçük farklılıklarla birbirinden ayrılıyor.

ISOCELL HW1 sensöründe 1/1.05 inçlik boyut ve 0.56 mikron piksel boyutu yer alıyor. ISOCELL HW2 sensörü ise 1/1.07 inçlik boyut ve 0.5 mikron piksel boyutu ile ardından geliyor. Yine bu sensörlerin 36 pikseli tek bir pikselde birleştirerek çok daha keskin görüntüler oluşturduğu belirtiliyor.

Henüz Samsung ISOCELL HW1 ve HW2 sensörlerinin hangi akıllı telefonlarda kullanılacağı bilinmiyor ancak en erken Galaxy S25 serisinde bekleniyor. Diğer taraftan Galaxy Z Fold 7 için 200MP çözünürlüğünde ISOCELL HP5 sensörünün hazırlandığı da gelen bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim