Anlık Bildirim

Samsung, micro LED teknolojisine sahip TV'lerini yılın ikinci yarısında piyasaya sürebilir

Yayınlanan yeni bir rapora göre, Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, micro LED teknolojisine sahip akıllı televizyonlarını 2020 yılının ikinci yarısında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Samsung, micro LED teknolojisine sahip TV'lerini yılın ikinci yarısında piyasaya sürebilir Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Samsung, micro LED teknolojisi ile geliştirilen yeni nesil akıllı televizyonlarını, bu yılın ikinci yarısında satışa sunmayı planlıyor. Yeni rapor, güvenilir kaynaklardan biri olan Digitimes'tan geldi.

Samsung yeni ortaklıklar kuruyor

Güney Koreli şirket önceki aylarda micro LED TV panellerini sergilemişti. micro LED teknolojisi, daha canlı renk ve aydınlatma sunduğu gibi, her pikselin bağımsız olarak ışık yayması nedeniyle renk filtresine ihtiyacı da ortadan kaldırıyor. Yüksek kontrast oranı ve düşük güç tüketimi sunan bu teknoloji, geniş dinamik aralığına da sahip.

Samsung, micro LED teknolojisine sahip TV'lerini yılın ikinci yarısında piyasaya sürebilir Tam Boyutta Gör

Digitimes'ın raporuna göre Samsung, Tayvanlı Epistar şirketi ile MicroLED tabanlı TV tedariki için işbirliği yapmayı planlıyor. Epistar, Samsung'a özel olarak MicroLED ürünleri tedarik eden PlayNitride'ın da hissedarı durumunda. Şirketin ilk micro LED akıllı televizyon modellerinin yüksek bir ihtimalle yılın üçüncü çeyreğinde raflara çıkmasının beklendiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim