Anlık Bildirim

Samsung da sızıntılara karşı sert tedbirler alıyor

Amiral gemisi cihazlarının bilgilerinin sızdırılmasını engellemek için Samsung tedarik zinciri ortaklarına sert uyarılar yaparak sıkı tedbirlere başvurmalarını istedi.

Samsung artık sızıntı istemiyor Tam Boyutta Gör

İddialı ürünlerin görsellerinin veya donanım bilgilerinin nihai versiyon öncesinde sızması firmaların işini zorlaştırıyor zira rakip üreticilerin daha erken aksiyon alma şansı doğuyor. Apple’ın ardından Samsung da sert tedbirlere başvuracak. 

Sızıntıya geçit yok

Amiral gemisi ürünlerin sızıntıları artık sıradan bir hale geldi. Öyle ki tanıtımdan günler önce cihazın tasarımı ve donanımı hakkında hemen her türlü bilgiye ulaşabiliyoruz. Sızıntılar artık teknoloji dünyasının bir rengi haline geldi. 

Ne var ki üreticiler bu durumdan memnun değil. Geçtiğimiz hafta Apple’ın çalışanlara kamera takmak dahil tedarik zinciri üzerinde daha sıkı tedbirler almayı planladığı gündeme gelmişti. Samsung da aynı yolu izliyor. 

Sektörden gelen bilgilere göre firma tedarik zincirindeki ortaklarına uyarı göndererek sızıntılar için gerekli tedbirleri almalarını istedi. Ayrıca sızıntı yapan hesapları da takibe alan Samsung telif hakkı talepleri ile alan bırakmamayı planlıyor. 

Samsung’un adımları ne kadar etkili olacak bilemiyoruz ancak eğer olursa Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, Galaxy S22 gibi yeni dönem akıllı telefon modelleri ile ilgili sızıntıların kesildiğini görebiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim