Anlık Bildirim

Samsung'un kelime oyunu ile adlandırdığı yeni maskotu ile tanışın: G-nusmas

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un maskot olarak kullanacağı küçük uzaylı yaratığının artık bir adı var ve ona G-nusmas deniyor.                             

Samsung'un yeni maskotu ile tanışın: G-nusmas Tam Boyutta Gör

Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition için geçtiğimiz dönemde yayınlanan bir reklamda uzaylılar yer almıştı ve Samsung'un yeni maskotu da uzaylı olacak. Zira şirket zaten G-nusmas ticari markasının patentini almış durumda.

G-nusmas, Galaxy Unpacked etkinliğinde sahne alabilir

Temmuz ayının sonunda Samsung, G-nusmas ticari markası için Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'ne (EUIPO) başvurdu. Belgeler, geleceğin maskotunun 3 boyutlu bir görüntüsünü içeriyor ve maskot bir çizgi filmden türetilmiş, gülümseyen bir uzaylıya benziyor. G-nusmas'ın Samsung'un yeni hizmetinin veya genel olarak özel Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition'ın yüzü olabileceği anlamına gelebilir.

Samsung'un anlamsız gibi görünen G-nusmas kelimesini seçmesinin elbette bir nedeni var. G-nusmas, Samsung'un tire ile ayrılmış şekilde tersten yazılmış halini temsil ediyor. Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefonlarını duyurduğu Galaxy Unpacked etkinliği sırasında G-nusmas'ı kullanması kuvvetle muhtemel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim