Anlık Bildirim

Savaş Tanrısı'nın devam filmi duyuruldu: Silah tüccarı Yuri Orlov geri dönüyor

Nicolas Cage ile yönetmen Andrew Niccol, 2005 yapımı suç- gerilim filmi Savaş Tanrısı'nın devamı üzerinde çalışıyor. Nicolas Cage silah tüccarı Yuri Orlov olarak yeniden beyaz perdeye dönecek.

Savaş Tanrısı'nın devam filmi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Nicolas Cage ve senarist-yönetmen Andrew Niccol, 2005 yapımı Savaş Tanrısı'nın (Lord of War) devam filmi için yeniden bir araya geliyor. Aktarılan bilgilere göre Nicolas Cage filmde silah tüccarı Yuri Orlov rolüne geri dönecek.

Deadline'ın servis ettiği habere göre Savaş Tanrıları (Lords of War) adlı devam filminde, son olarak John Wick: Chapter 4 filminde karşımıza çıkan Bill Skarsgård da yer alacak. Skarsgård ana karakter Orlov'un oğlunu canlandıracak. Film baba ve oğlun birbirine düşmesini anlatacak.

Savaş Tanrısı'nın devam filmi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Savaş Tanrıları (Lords of War) konusu

Savaş Tanrıları filminde dünyanın en ünlü silah tüccarı Yuri Orlov, babasının yanlışlarını düzeltmekten ziyade onu geçmeye çalışan ve Amerika'nın Orta Doğu'daki çatışmalarında savaşmak üzere kendi paralı asker ordusunu kuran Anton adında bir oğlu olduğunu öğrenecek.

Savaş Tanrısı'nın devam filmi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Hikayede Anton sadece silah satmakla değil, aynı zamanda "tetik çekmekle" de uğraşan bir karakter olarak tanımlanıyor. Yuri ve Anton arasında sadece üstünlük kurma yarışı değil, aynı kadın için bile rekabet yaşanacak. Filmin çekimleri sonbahar aylarında başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4466 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim