Anlık Bildirim

SEC Komisyoneri Hester Peirce: Hükümetlerin Bitcoin’i engelleme girişimi aptalca

Kripto Anne olarak lakap takılan Hester Peirce, hükümetlerin Bitcoin'i yasaklama girişimlerini sert bir şekilde eleştirdi.

SEC Komisyoneri Hester Peirce: Hükümetlerin Bitcoin’i engelleme girişimi aptalca Tam Boyutta Gör

Kripto para topluluğunda “Crypto Mom” olarak anılan Hester Peirce, lider kripto para birimi Bitcoin’e ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hükümetlerin Bitcoin’i yasaklama girişimlerini aptalca bulduğunu kaydetti.

Bu düşüncesinin nedenini ayrıntılarıyla açıklayan Peirce, hükümetlerin bu konuda ısrar etseler bile başarısız olacaklarını zira Bitcoin’i yasaklayabilmek için internetin fişinin çekilmesi gerektiğini dile getirdi.

Bitcoin’e yönelik olumlu yaklaşımıyla tanınan ve kripto para topluluğunda sevilen Crypto Mom Hester Peirce, ABD’nin kripto para düzenlemeleri konusunda birçok ülkenin gerisinde kaldığını da kabul etti. SEC Komisyoneri Hester Peirce, özellikle kripto para dostu bir diğer isim olan Gary Gensler’in Biden Hükümetiyle birlikte ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) başına getirilmesiyle birlikte ABD’de kripto paralar konusunda işlerin yolunda gideceğine inanıyor.

Hester Pierce:

"Bana kalırsa Bitcoin’in ABD’de yasaklanma konusunu çoktan geride bıraktık. Çünkü böyle bir şeyi gerçekleştirmek istesek interneti kapatmak zorunda kalırız. Hükümetlerin neden Bitcoin’i yasaklayabileceklerini düşündüklerini anlamıyorum."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7670 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sec, Bitcoin (BTC) ve
4 etiket daha ABD hükümet yaptırım Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim