Anlık Bildirim

Sennheiser yeni üst seviye mikrofonunu duyurdu

Sennheiser Profile USB mikrofon modeli hassas ses yakalama teknolojilerinin yanında şık LED bildirimler ile kullanıcılara hoş bir görüntü sunuyor. Sennheiser Profile özellikleri ve fiyatı haberimizde
Sennheiser Profile USB Tam Boyutta Gör
Farklı bir firma tarafından ses ürünlerini ürettirmeye başlayan Sennheiser’ın en yeni duyurusu Sennheiser Profile USB mikrofon modeli oldu. Mikrofon yayıncılar için önemli bir alternatif olmayı amaçlıyor.

Sennheiser Profile USB özellikleri ve fiyatı

Sennheiser Profile USB mikrofon modeli kardiyoid bir kondenser barındırıyor. Kullanıcının sesini odakta tutan mikrofon 20-20000Hz frekans aralığına sahip. 44.1kHz ve 48kHz örnekleme oranları olan mikrofon 16 bit ve 24 bit örnekleme çözünürlüklerine sahip.

80 desibel seviyesinde maksimum hassasiyet kazanımı -10 dBFS iken minimum kazanım da -50dBFS olarak belirlenmiş. LED tuş halkaları sesin yüksekliği, mikrofonun kapatılması veya hazır olması gibi durumlarda kullanıcıyı bilgilendiriyor.

USB Tip-C üzerinden bağlantısını sağlayan Sennheiser Profile USB modelinin masa üzeri versiyonu 129$, özel kolu dahil edilmiş olan paketi ise 199$ fiyat etiketi ile satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim