Anlık Bildirim

İflas eden Silicon Valley Bank ve Signature Bank için teklifler bekleniyor

Silicon Valley Bank ve Signature Bank’ın satışı yönünde çalışmalar sürüyor. Bankalardan gelecek tekliflerin 17 Mart’a kadar alınacağı bildirildi.                
Silicon Valley Bank ve Signature Bank için teklifler bekleniyor Tam Boyutta Gör
İflas eden ABD'li bankalar Silicon Valley Bank ve Signature Bank için gelecek teklifler bekleniyor. ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) düzenleyicileri, SVB ve Signature Bank’ı satın almakla ilgilenen bankalardan 17 Mart’a kadar teklif vermelerini istedi. FDIC, geçen hafta iki bankaya el koymuştu. SVB‘nin Pazar günü yapılan ilk satış görüşmeleri başarısızlıkla sonuçlanmıştı.

Ayrıca belirtmek gerekirse FDIC’nin hem SVB’yi hem de Signature‘ı tamamen satmayı hedeflediği ifade ediliyor. Bankanın tamamı satılmadığı takdirde ise belirli kısımları için gelen teklifler değerlendirilebilecek. Bunun yanında teklif veren şirketlerin mali durumlarının incelemesine izin verileceği de kaydedildi. Signature alıcısının ise bankadaki tüm kripto işinden vazgeçmeyi kabul etmesi gerekecek.

Daha önce SVB Financial Group’a JPMorgan ve PNC gibi dev finans kuruluşlarının talip olduğu belirtilmişti. Morgan Stanley ile Apollo’nun da görüşmeler yaptığı kaydedilmişti. SVB’nin İngiltere operasyonlarını ise HSBC devralmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim