Anlık Bildirim

Sizce en iyi oyun kontrolcüsü hangisi?

Her ne kadar konsolların kendisi ve oyunlar en çok tartışılan konu başlıkları olsalar da konsolların kontrolcüleri de en az onlar kadar öneme sahip. Peki siz en çok hangisi beğeniyorsunuz?

Sizce en iyi oyun kontrolcüsü hangisi? Tam Boyutta Gör

Yeni nesil konsolların çıkması ile birlikte bildiğiniz gibi konsolların kontrolcülerinde de teknolojik gelişmeler oluyor ve tasarım küçük olsa da değişiyor. Xbox yıllardır ufak değişiklikler ile kontrolcülerini sunsa da PlayStation, Xbox'a göre daha büyük değişiklikler sunuyor.

Biz de şu ana kadar çıkmış en çok konuşulan ve sektörde yer eden bazı kontrolcülerin bulunduğu bir anket hazırladık. Dediğimiz gibi en çok konuşulanları listeye eklemeye çalıştık çünkü tüm kontrolcüleri listeye eklememiz biraz zordu. Yine de seçenekler hoşunuza gitmezse "Diğer" seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

Son olarak Xbox One kontrolcüsünü listeye eklememe sebebimiz, Xbox Series kontrolcüsü ile büyük oranda aynı olması. Bu yüzden eğer tercihiniz Xbox One Kontrolcüsü ilse Xbox Series Kontrolcüsü'nü seçebilirsiniz. Kontrolcüleri tam olarak hatırlayamadıysanız sizler için anketin altına da bir galeri bırakıyoruz. Oradan anketteki seçenekleri sırasıyla bulabilirsiniz.

Sizce en iyi kontrolcü hangisi? Oy Ver 1434 kişi oy verdi. Sonuçları Göster

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10133 kez okundu.
45 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, xbox ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim