Anlık Bildirim

Sızıntılardan yola çıkarak hazırlanan GTA 6 fragmanı izleyenleri büyüledi

Grand Theft Auto hayranlarından biri Eylül ayındaki büyük sızıntıya dayanan iki dakikalık bir GTA 6 fragmanı hazırladı. Tam 200 günde oluşturulan görüntüler izleyenlerde hayranlık uyandırıyor.

Sızıntıları temel alan fan yapımı GTA 6 fragmanı büyüledi Tam Boyutta Gör

Grand Theft Auto'nun altıncı bölümü oyun severler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Rockstar Games oyunun gelişini çoktan onaylamış olsa da henüz GTA 6 ile ilgili merak giderecek çok fazla resmi bilgi yok. Serinin hayranlarından biri bu bekleyişi bir nebze de olsa giderecek bir işe imza attı.

12th Hour isimli YouTube kanalının sahibi oyun hakkındaki sızıntı ve söylentilere dayanarak kendi GTA 6 fragmanını hazırladı. Fortnite montajlarıyla ünlenen kanal bu fan yapımı fragmanı Unreal Engine 5, Blender ve kendi parasıyla satın aldığı materyalleri kullanarak oluşturduğunu söylüyor.

Hayran yapımı GTA 6 fragmanı için 200 günden fazla zaman harcandığını belirtelim. Bu hayli zahmetli süreç geçtiğimiz Eylül ayındaki büyük sızıntıya dayanan iki dakikalık bir fragman olarak sonuçlandı. Videoda kovalamacalar, soygunlar ve GTA serisine özgü diğer olayların yer aldığını görüyoruz.

"Rockstar, bu adamı işe al"

GTA 6 için hazırlanan fragman Vice City'de geçiyor ve hikaye şehri ele geçirmek için birbirlerinin yardımına ihtiyaç duyan iki kahramanı (bir erkek ve bir kadın) konu alıyor. 12th Hour daha gerçekçi olması için projeye profesyonel bir seslendirme sanatçısı da dahil etmiş.

Fragman, izleyenler tarafından oldukça beğenildi. Haberimizin yayına hazırlandığı sıralarda görüntüleme sayısı 1 milyonu geçmişti. Hatta bazı YouTube kullanıcıları fragmanın hazırlanmasında harcanan emeğe ve kalitesine dikkat çekerek Rockstar'a seslendi: "bu adamı işe al".

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
50063 kez okundu.
27 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fragman, gta 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim