Anlık Bildirim

Skype Meet Now özelliği Zoom’a rakip oluyor

Skype üzerinden yapılacak görüntülü görüşmeler için artık uygulama yüklü olmasına gerek yok. Ayrıca görüşmeye katılmak için hesaba girmeye de gerek kalmıyor.

Skype Meet Now özelliği Zoom’a rakip oluyor Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını nedeniyle insanların evden çalışmaya başlaması görüntülü görüşme uygulamalarına olan talebi adeta patlattı. Başta Zoom uygulaması olmak üzere Hangouts ve Microsoft Teams gibi pek çok platform revaçta. Skype de rekabette geri kalmak istemiyor.

Skype Meet Now neler sunuyor?

Yeni tanıtılan Skype Meet Now özelliği kullanıcıların hızlı bir şekilde görüntülü görüşme başlatmasını ve yine kullanıcıların çok hızlı bir şekilde bu görüşmeye katılmasını sağlayacak.

Microsoft’un açıklamalarına göre kullanıcılar sadece 3 tıklama ile görüntülü görüşme başlatabiliyor. Bunun için Skype uygulamasının yüklü olmasına gerek yok. Web uygulaması üzerinden de sohbet başlatmak mümkün. Kullanıcı isterse linki kopyalıyor isterse paylaşma seçenekleri arasından farklı platformlara gönderebiliyor.

Görüşmeye katılmak isteyenlerin ise yine uygulama kurmasına gerek yok. Ekstra olarak Skype hesabına giriş yapmasına da gerek yok. Linke tıkladıktan sonra görüşmeye ziyaretçi olarak dahil olabiliyor. Skype Meet Now için kullanıcıların Chrome veya Edge tarayıcısına sahip olması gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim