Anlık Bildirim

Slack, uzaktan çalışmanın yükselişiyle rekor sayıda kullanıcıya ulaştı

Koronavirüs sebebiyle çalışanları evlerine yönlendirmek zorunda kalan binlerce şirket, ekip koordinasyonunda kilit rol oynayan sohbet uygulamalarına yöneldi. Bu uygulamalardan Slack de yükseldi.

Slack, uzaktan çalışmanın yükselişiyle rekor sayıda kullanıcıya ulaştı Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını sebebiyle ofislerin kapanmak zorunda kalışıyla uzaktan çalışmak, küçük bir kitlenin aktivitesi olmaktan çıkarak genele yayıldı. Bu durumdan en kârlı çıkanlar ise tabii ki kurumsal laptop üreticileri ve koordinasyon yazılımları oldu. 

Microsoft Teams kullanıcılarının sayısındaki büyük artış sebebiyle Microsoft’un çok sayıda çökme yaşaması, işletmeleri bir hayli zora sokmuştu. Kurumsal iletişimde kullanılan bir diğer popüler uygulama olan Slack, benzer şekilde popülaritede büyük bir artış yaşadı. 10 Mart Salı günü Slack, anlık 10 milyon kullanıcı gördükten sonra, dün 12,5 milyon sayısına ulaştı. 

Slack geçtiğimiz Ekim ayında 12 milyon günlük aktif kullanıcı sayısını tepe noktası olarak açıklamıştı fakat firma o zamandan beri bu sayıyı güncellememişti. Microsoft Teams ise bu ay açıkladığı verilere göre günlük 44 milyon seviyesinde dolaşıyor. 

Slack tarafından yapılan bir diğer açıklamaya göre geçen ay IBM, uygulamayı Microsoft Teams yerine seçerek 330 bin çalışanının şirket içi iletişim ihtiyacını gidermişti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim