Anlık Bildirim

Haftaya ŞOK marketler yine Intel işlemci satacak, Corsair oyuncu ürünleri de var

8 Haziran ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Intel Pentium Gold G6400 işlemci, Corsair Nightsword RGB kablolu oyuncu faresi ve ST100 RGB aydınlatmalı kulaklık standı yer alıyor.

ŞOK aktüel Tam Boyutta Gör

Yavaş yavaş kutulu işlemci ürünlerine de el atmaya başlayan perakende gıda marketleri ürün gamını genişletiyor. Diğer taraftan oyuncu ürünlerinde de değerlendirmeye değer fırsatlar yer alıyor.

8 Haziran ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

8 Haziran ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Intel Pentium Gold G6400 işlemci yer alıyor. LGA1200 uyumlu olan 14nm işlemci 4GHz seviyesine kadar çıkıyor ve 2 çekirdek/4 izlek birimi barındırıyor. 58W TDP değeri olan işlemci 1099TL fiyat etiketine sahip.

Diğer taraftan Corsair markasına ait Nightsword RGB kablolu oyuncu faresi 8 adet programlanabilir tuş, 18000 DPI sensör, 50 milyon basışa dayanıklı Omron anahtarlar, dinamik RGB aydınlatma, 1000Hz tarama hızı gibi özelliklerle 899TL olarak satılacak.

Son olarak yine Corsair markasına ait ST100 RGB aydınlatmalı kulaklık standı çift USB Tip-A girişi ile birlikte 949TL fiyat etiketine sahip. Bunun haricinde dizüstü ve monitör ürünleri genelde piyasadan daha yukarı fiyatlara sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22073 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
8 Haziran ŞOK aktüel, şok ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim