Anlık Bildirim

Sony duyurdu: 25'ten fazla PS5 özel oyunu geliyor

PlayStation Studios Başkanı Hermen Hulst, şu anda 25'ten fazla PlayStation özel oyunu üzerinde çalıştıklarını söyledi. Bu oyunların yarısı tamamıyla yeni IP'lerden oluşuyor.

Sony duyurdu: 25'ten fazla PS5 özel oyunu geliyor Tam Boyutta Gör

Sony yeni nesil konsolu PlayStation 5'i güçlü özel oyunlarla desteklemek için kolları sıvadı. Bugün yapılan resmi açıklamalara göre şirket şu anda 25'in üzerinde PlayStation özel oyunu üzerinde çalışmalar yapılıyor. Bunların yaklaşık yarısının tamamıyla orijinal yeni IP'ler olduğu belirtildi.

Wired'a konuşan PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst,"Şu anda geliştirmekte olduğumuz birinci-parti oyunların yaklaşık yarısı tamamıyla yeni IP'lerden oluşuyor. İnanılmaz bir çeşitlilik söz konusu. Dünyanın farklı bölgelerinde geliştirilen; küçük, büyük ölçekli ve farklı türlerde oyunlar hazırlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Hermen Hults'un ifadeleri aynı zamanda yakın dönemde çıkan Sony'nin risk almaktan çekindiği yönündeki iddialara da bir cevap niteliği taşıyor. Hults, hali hazırda popüler olan IP'lerini devam ettirirken bir taraftan da yeni ve orijinal fikirlere de yatırım yapmayı sürdüreceklerinin sözünü verdi.

PlayStation başkanı Jim Ryan da geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada Hulst'un sözleriyle örtüşen ifadeler kullanmıştı. Ryan, PS5'in önceki tüm PlayStation konsollarından çok daha fazla özel oyuna ev sahipliği yapacağını söyledi. PlayStation 5 kullanıcılarını önümüzdeki yıllar heyecanlı bir oyun takvimi bekliyor gibi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim