Anlık Bildirim

Sony, elektrikli tıraş makinesine benzeyen kablosuz hoparlör çıkardı

Sony, RA5000 ve RA3000 olarak adlandırılan iki yeni premium kablosuz hoparlör piyasaya sürdü. Şirketin çıkardığı hoparlörden biri elektrikli tıraş makinesine benzemesiyle dikkat çekiyor.

Sony, elektrikli tıraş makinesine benzeyen kablosuz hoparlör çıkardı Tam Boyutta Gör

Japon teknoloji devi Sony, RA5000 ve RA3000 olmak üzere iki yeni premium kablosuz akıllı hoparlör piyasaya sürdü. RA5000 isimli modelin en dikkat çekici yanı tasarım olarak elektrikli tıraş makinesini andırması.

Her iki hoparlör de hem Wi-Fi hem Bluetooth bağlantı seçeneği sunuyor. Ayrıca evdeki ses deneyimini geliştirmek için tasarlanmış Immersive Audio Enhancement ve 360 Reality Audio modlarıyla çalışabildiklerini belirtelim.

Sony'nin yeni hoparlörleri her parçayı analiz ederek ses seviyesini otomatik olarak ayarlayabilme özelliğine sahip. Yerleşik sesli asistanları yok fakat neredeyse tüm asistanlarla uyumlular.

Sony, elektrikli tıraş makinesine benzeyen kablosuz hoparlör çıkardı Tam Boyutta Gör

Avrupa fiyatları açıklandı

RA5000, Hi-Res Audio (Yüksek Çözünürlüklü Ses) sertifikası ile geliyor. Üzerinde üç yukarı bakan hoparlör, üç yan hoparlör ve ve bir subwoofer var. RA3000, neme dayanıklılığı sayesinde banyoda veya mutfakta kullanmak için ideal. Kompakt boyutu ve kapladığı küçük yer sayesinde hemen hemen istediğiniz her yere sığdırabilirsiniz.

Hoparlörlerin Avrupa fiyatları da açıklandı. RA5000 modeli 500 euro'ya satılacak. RA3000'i satın almak isteyenlerin ise cebinden 359 euro gibi bir para çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim