Anlık Bildirim

Sony LinkBuds S iddialı özelliklerle geliyor

Sony LinkBuds S tam kablosuz kulaklık modeli gürültü engelleme sunan en hafif ürün olma iddiasında. Hafifliğine rağmen donanım özelliklerinde kısıntıya gidilmemiş. 

Sony LinkBuds S Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce AirPods Max kulaklık modeline rakip çıkaran Sony şimdi de AirPods Pro modeline rakip olacak yeni bir kulaklık modeli duyurdu. Sony LinkBuds S tam kablosuz kulaklık sınıfında iddialı.

Sony LinkBuds S özellikleri ve fiyatı

Sony LinkBuds S tam kablosuz kulaklık modeli küçük boyutlarına rağmen rakiplerine göre önemli bir avantaj barındırıyor. Pazarın gürültü engelleme yapabilen en küçük ve en hafif kablosuz kulaklığı konumunda. Ağırlığı sadece 4.8 gram. Dış kısımda dokunmatik kontroller mevcut ve gövde su sıçramalarına karşı dayanıklı.

5mm dinamik sürücüler ile berrak ses kalitesi sunan kulaklık firmanın özel ses güçlendirme yazılımları ile desteklenmiş. Aktif gürültü engelleme özelliği istenirse ortam seslerini duymanızı da sağlıyor.

Bluetooth 5.2 ile aynı anda birden fazla cihaza bağlanabilen kulaklık tek şarj ile 6 saate kadar kullanılabiliyor. Kutusu ile birlikte bu süre 20 saate çıkıyor. Sony LinkBuds S tam kablosuz kulaklık modeli için 199 Avro fiyat etiketi belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim