Anlık Bildirim

Sony'nin yeni kablosuz kulaklığı WF-C700'ün görselleri sızdırıldı

Sony'nin yeni orta segment kulaklığı WF-C700'ün görselleri Twitter'da sızdırıldı. Ayrıca Twitter paylaşımına göre Sony WH-1000XM5'te yeni bir renk seçeneğine sahip olabilir. İşte detaylar: 
Sony'nin yeni kablosuz kulaklığı WF-C700'ün görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Ses ve görüntü sektörünün liderlerinden Sony'nin en yeni kablosuz kulaklığı Sony WF-C700'ün görselleri, yakın bir zamanda Twitter'da paylaşıldı. Dört farklı renk seçeneğinin görüntülendiği o resimler, cihazın tüm tasarımını ortaya çıkardı. Twitter paylaşımı ayrıca Sony'nin WH-1000XM5'ini de yeni bir renk seçeneğiyle ortaya çıkardı.

Siyah, beyaz, mavi ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip olacak Sony WF-C700'ün orta sınıf kategorisinde olması bekleniyor. Minimalist bir tasarıma sahip cihazın görsellerine göre cihaz, USB-C ile şarj olabilir. Cihazın kutusunda ise cihazla birlikte yedek silikon kulakiçi uçları ve şarj kablosu çıkacak. Cihazın teknik özellikleri ise henüz bilinmiyor.

Sony WH-1000XM5, yeni bir renk seçeneğine kavuşıyor

Sony'nin yeni kablosuz kulaklığı WF-C700'ün görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıl tanıtılan Sony WH-1000XM5, mavi ve altın sarısı detayların yer aldığı yeni bir renk seçeneğine kavuşuyor. Oldukça şık bir tasarıma sahip cihaz, toplamda 8 mikrofon ve iki adet QN1 ses işlemcisi ile desteklenmekte. Gürültü engelleme performansı ile dikkat çeken cihaz, ayrıca tek şarj ile 40 saate kadar kullanım süresi sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim