Anlık Bildirim

Sony Xperia 1 III'ün render görüntüleri ve bazı teknik detayları ortaya çıktı

Sony'nin yaklaşmakta olan yeni telefonu Xperia 1III'e dair bazı teknik detaylar ve render görüntüler ünlü sızıntıcı OnLeaks tarafından ortaya çıkarıldı.

Sony Xperia 1 III'ün render görüntüleri ve bazı teknik detayları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Sony'nin yaklaşmakta olan yeni telefonu Xperia 1 III'ün görselleri ünlü sızıntıcı OnLeaks tarafından paylaşıldı. Yeni akıllı telefon, selefiyle benzer bir tasarım diline sahip. Sızıntı görsellerin yanı sıra telefona dair bazı teknik detaylar da ortaya çıkarıldı. Telefon, küçülen boyutlarına rağmen selefiyle aynı büyüklükte ekran sunacak. Bu da telefonun daha ince çerçeveli bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

4K ekrana sahip olacak

OneLeaks tarafından cihazla ilgili sızdırılan bilgilere göre Sony Xperia 1 III,  6.5 inç büyüklüğünde 21: 9 en boy oranına sahip CinemaWide 4K HDR OLED panele sahip olacak.

Telefon, cam arka panelle gelecek ve arkada dörtlü kamera kurulumu bulunacak. Kurulumda yer alacak üçlü lense, kamera ile nesne arasındaki mesafeyi ölçmeye yarayan 3D iToF sensörü eşlik edecek. Bu sensör sayesinde daha hızlı ve daha doğru otomatik odaklama yapılabilecek.

Sony Xperia 1 III'ün render görüntüleri ve bazı teknik detayları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

161,6 x 67,3 x 8,4 mm (arka kamera çıkıntısının olduğu yer 9,6 mm) boyutlarındaki cihaz, 5G bağlantı desteğine sahip olacak. Üstte 3.5 mm kulaklık girişi yer alırken, parmak izi sensörü güç tuşuna entegre halde bulunacak.

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Sony Xperia 1 III akıllı telefonun hangi yonga setinden güç alacağı, RAM ve dahili depolama ile kamera detayları henüz bilinmezliğini koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14059 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, Sony Xperia 1 III ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim