Anlık Bildirim

Sony Xperia 5 II'nin tasarımı ve teknik detayları ortaya çıktı!

Sony'nin 17 Eylül'de yapacağı çevrimiçi bir etkinlikle duyurması beklenilen yeni telefonu Xperia 5 II'nin tasarımı ve özellikleri sızdırıldı. Telefon, Snapdragon 865'ten güç alacak.

Sony Xperia 5 II'nin tasarımı ve teknik detayları ortaya çıktı! Tam Boyutta Gör

Japonya merkezli teknoloji şirketi Sony, yeni bir amiral gemisi telefon üzerinde çalışıyor. Sony Xperia 5 II, akıllı telefon 17 Eylül'de yapılacak bir çevrimiçi etkinlikle tanıtılacak. Yeni bir sızıntı, Xperia5 II'nin tasarımı ve teknik detaylarına ilişkin birçok detayı ortaya koyuyor.

 Android Headlines'daki yeni sızıntı, Xperia 5 II'nin bu yılın başlarında piyasaya sürülen Sony Xperia 1 II'ye çok benzeyeceğini doğruluyor gibi görünüyor. İki telefon, teknik özellikler açısından da oldukça benzer.

Xperia 5 II'nin 21: 9 en boy oranına ve 120Hz ekran yenileme hızına sahip 6,1 inç FHD+ OLED ekran kullanacağı bildiriliyor. 

Telefon, Qualcomm'un 8GB RAM ve 128GB depolama ile eşleştirilmiş Snapdragon 865 yonga setine sahip olacak.

Telefonun üçlü bir arka kamera kurulumuyla gelmesi bekleniyor. Kurulumda, f/1.7 diyafram açıklığına ve 82 derecelik görüş alanına sahip 12 megapiksel bir sensör, f/2.4 diyafram açıklığı ve3X yakınlaştırmalı 12 megapiksel telefoto sensör ve son olarak f/2.2 diyafram açıklığına ve 124 derecelik görüş alanına sahip 12 megapiksel ultra geniş açılı sensör yer alacak. Xperia 5 II, 4K çözünürlükte 120 fps video kaydedebilecek.

Xperia 5 II, 158 x 68 x 8 mm boyutlarında olacak ve PD destekli bir USB-C portu üzerinden şarj olan 4.000 mAh bataryası bulunacak. Telefon, Xperia 5'in aksine ayrıca bir kulaklık girişine de sahip olacak.

Kaynakça https://www.gizchina.com/2020/08/28/sony-xperia-5-ii-specs-and-renders-appeared-on-the-web/ https://www.androidheadlines.com/Exclusive-Sony-Xperia-5-2-Android-Smartphone-Leak Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5854 kez okundu.
17 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, xperia 5 II ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim