Anlık Bildirim

Sony Xperia 5 Mark 4 modeli Snapdragon 8 Gen 1 Plus ile gelecek

Sony Xperia 5 Mark 4 amiral gemisi modeli Snapdragon 8 Gen 1 Plus ile en güçlü Android telefon olmaya aday iken kamera performansının da iyileştirilmesi bekleniyor.

Sony Xperia 5 Mark 4 Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında silinmenin eşiğine gelen Sony yine iddialı akıllı telefon modelleri ile tutunmaya çalışıyor. Bu yıla Sony Xperia 5 Mark 4 amiral gemisi modeli ile başlıyor.

Sony Xperia 5 Mark 4 neler sunacak?

Sony Xperia 5 III akıllı telefon modeli 6.1 inçlik gövdede sunduğu performans ile bize Compact dönemlerini hatırlatmıştı. Sony Xperia 5 Mark 4 modeli de yine 6.1 inçklik ekranda Snapdragon 8 Gen 1 Plus performansı sunacak.

Tanıtıldığı döneme göre en güçlü kompakt Android telefon olması muhtemel Sony Xperia 5 Mark 4, ön ve arka panelleri Gorilla Glass Victus ile korumuş. 16GB’a kadar RAM ve 512GB’a kadar depolama seçenekleri mevcut. 5000mAh kapasiteli batarya 45W hızlı ile desteklenmiş.

Arka kısımda 12MP çözünürlüğünde IMX557 ana sensör, 12MP çözünürlüğünde IMX363 yardımcı sensör ve 12MP çözünürlüğünde IMX663 çözünürlüğünde 3x telefoto sensör kullanılmış. Kamera paketinin aynı kaldığı ancak biraz daha optimize edildiği belirtiliyor.

Henüz Sony Xperia 5 Mark 4 için bir tanıtım tarihi mevcut değil ancak önceki nesil Nisan ayında tanıtılmıştı. Snapdragon 8 Gen 1 Plus yonga setine göre modelin tanıtım tarihi de şekillenecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4804 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Sony Xperia 5 Mark 4, sony ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim