Anlık Bildirim

Sony yakında bazı PlayStation 4 modellerinin üretimini durduracak

Japonya'dan gelen son haberlere göre Sony yakında belirli PlayStation 4 modellerinin üretimini durduracak. Tükendikten sonra yeniden stoklara girmesi beklenmeyen modellerin listesi haberimizde.

Sony yakında bazı PlayStation 4 modellerinin üretimini durduracak Tam Boyutta Gör

Japon teknoloji devi Sony, yakında bazı PlayStation 4 oyun konsollarının üretimini durduracak. Şirketin üretimi kesme planını ne zaman devreye sokacağı tam olarak bilinmese de Japonya'daki oyun mağazalarından birinde bu konuyla ilgili önemli ipuçlarına rastlandı.

Japonya'da yaşayan Cheesemeister isimli Twitter kullanıcısı, ülkedeki mağazalardan birinde konsolun belirli versiyonlarının artık üretilmeyecek olmaları nedeniyle yeniden stoklara girmeyeceğini bildiren bir uyarı mesajı ile karşılaştı.

Yeniden stoklanmayacak modeller:

  • PS4 500GB Beyaz
  • PS4 1TB Siyah
  • PS4 1TB Beyaz
  • PS4 2TB Siyah
  • PS4 Pro 1TB Beyaz

Sony henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil. Ancak bu tür haberler daha önce de gündeme gelmişti. Şirket tüm bu gelişmelere rağmen PlayStation 4 oyun konsollarınına verdiği desteği, PlayStation 5'in piyasaya sürülmesinden sonra en az birkaç yıl daha devam ettirecek.

Kaynakça https://www.cbr.com/sony-discontinue-playstation-4-models/ https://twitter.com/Cheesemeister3k/status/1345628650427666432 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim