Anlık Bildirim

Speedtest for Videos, Android için de kullanılabiliyor

İnternet bağlantınızın hangi çözünürlükteki video için en akıcı oynatma imkânı sunduğunu tespit eden Speedtest for Videos özelliği Android sürümüne de geldi.

Speedtest for Videos Android Tam Boyutta Gör

İnternet hızı ölçüm platformu Speedtest, yılın başlarında internet bağlantınızın video izlemedeki performansını ölçmek için Video testi özelliğini iOS için kullanıma sunmuştu. Bu hafta Android platformuna da geldi. 

Speedtest for Videos neler sunuyor?

İnternet trafiği içerisinde video akışlarının bu yıl yüzde 82 civarına ulaşacağı tahmin ediliyor. Özellikle pandemi dönemi ile birlikte Netflix başta olmak üzere içerik platformlarına yoğun bir ilgi var. Video yayıncılığı da yükseliş içerisinde. Haliyle internet trafiği de bu cenaha akmaya başladı. 

İnternet hızınız iyi olsa da video izleme deneyimi ile arasında farklılıklar olduğu sürekli dile getiriliyor. Speedtest for Videos özelliği internet bağlantınızın hangi çözünürlükte akıcı video oynatabildiğini gösteriyor. Böylece en verimli çözünürlüğü seçme şansınız oluyor. Uygulama menüsündeki Video sekmesinden ilgili teste ulaşılabiliyor. 

Speedtest by Ookla Speedtest by Ookla Speedtest by Ookla Speedtest by Ookla Ookla Araçlar Ücretsiz

Speedtest by Ookla Speedtest by Ookla Speedtest by Ookla Speedtest by Ookla Utilities Ücretsiz 148,2 MB
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim