Anlık Bildirim

Spider-Man: Across the Spider-Verse’ten yeni fragman yayınlandı

Oscar ödüllü Spider-Man: Into the Spider-Verse’ün devam filminden yeni bir fragman yayınlandı. Görünüşe göre Across the Spider-Verse’te Miles Morales, birçok Örümcek Adam ile savaşacak.
Spider Man Across the Spider Verse'ün fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör
Sony, 2018 yılında Spider-Man: Into the Spider-Verse filmi ile oldukça beğeni toplamıştı. Birçok evrendeki Örümcek Adamların hikayesini anlatan film, ilgi çekici hikayesi ve animasyon stili ile Oscar ödülüne da layık görülmüştü. Filmin başarısı üzerine Sony, bu hikâyenin devamını anlatacak iki film duyurdu. Serinin ikinci filmi olacak olan Spider-Man: Across the Spider-Verse’ün yeni fragmanı yayınlandı. 

Miles Morales ve Miguel O'Hara karşı karşıya

Fragmanda da görüldüğü üzere Across the Spider-Verse, birçok evrenden farklı Spider-Man karakterine yer verecek. Ayrıca filmde Vulture ve Spot gibi düşmanlar da yer alacak. Filmin konusu tam olarak bilinmese de fragmanda görüldüğü üzere Miles Morales, birçok evrende Örümcek-Adam karakterleri ile kavga edecek.

Miles Morales, Spider-Gwen ve Peter B. Parker geri dönerken Spider-Man 2099 (Miguel O'Hara), Spider-Woman (Jessica Drew) gibi birçok yeni karakter ile tanışacağız. Bakalım Across the Spider-Verse, ilk film kadar beğenilecek mi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim