Anlık Bildirim

Spider-Man: No Way Home'un inceleme puanları geldi: Puanlar heyecanlandırıcı

Marvel Sinematik Evreni’nin yeni Spider-Man filmi Spider-Man No Way Home'un ilk inceleme puanları geldi. Puanlar bir hayli heyecanlandırıcı.                                   

Spider-Man: No Way Home'un inceleme puanları geldi Tam Boyutta Gör

Yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan yeni Spider-Man filmi Spider-Man: No Way Home'un inceleme puanları paylaşıldı.

Puanlar Yüksek

Dün filmin Amerika'da galası düzenlendi. Galanın ardından da filmle ilgili ilk yorumlar ve inceleme puanları geldi. Filmin şu anda spoiler konusunda ambargosu olduğu için bu konuda yorum yapmak yasak ancak spoiler olmayan yorumlara baktığımızda genel olarak yorumların bir hayli olumlu olduğunu görebiliyoruz. Özellikle Endgame'den sonra en büyük film olduğu söylenmiş.

Puanlara baktığımızda ise Rotten Tomatoes'ta 26 incelemenin ortalamasını %100 olarak görüyoruz. Metacritic'te ise 18 incelemenin ortalaması 71. Eleştiriler ise filmin çok fazla konuya değindiği ve bazı konulara yeteri kadar vakit ayıramadığı yönünde.

Spider-Man 3, yani Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak. Konuk olması beklenen isimlerin tamamı şöyle: Jamie Foxx, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church. Bunlardan Willem Dafoe, Jamie Foxx ve Alfred Molina resmi olarak onaylandı.

Konuk olacak isimler dışında filmin oyuncu kadrosunda ise Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, J. K. Simmons, Jacob Batalon, Jon Favreau ve Marisa Tomei gibi daha önceki filmlerde gördüğümüz isimler yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim