Anlık Bildirim

Spotify nihayet Android 13 için medya oynatıcısı desteği sundu: İşte görseller

Bu ayın ilk günlerinde Android 13 için yayımlanan Spotify beta 8.7.92.115 sürümü bir medya oynatıcısı ile karşımıza çıktı. Bunu yalnızca bazı kullanıcılar kullanabildi. Detaylar neler?
Spotify Tam Boyutta Gör
Spotify'ın medya oynatıcısı yalnızca Google Play Store'daki Spotify için hazırlanan beta programına kayıtlı olan kullanıcılar tarafından test edilebildi. Testler başarılı bir şekilde tamamlandı ve bu özelliğin stabil hâli bütün kullanıcılara sunuldu.

Spotify için hazırlanan medya oynatıcısı neler sunuyor?

Spotify için yayımlanan ve güncelleme etiketi 8.7.92.521 olan ilgili yazılım sayesinde bir dizi görsel değişikliğe şahit olundu. Oynatma / Duraklatma işlemleri için kare düğmeler getirildi.

Ayrıca eğer bir müzik listeniz varsa ve o an dinlediğiniz şarkının müzik listesinde sıra bakımından önünde veya arkasında olan bir başka şarkı varsa o şarkılardan birisine erişmeniz için Önceki / Sonraki gibi işlevsel seçenekler yardımınıza koşacak.

Spotify medya oynatıcısı Tam Boyutta Gör
Karıştır / Beğen düğmeleri de medya oynatıcısına eklendi. Eğer bir sesli yayın dinliyorsanız (Podcast) Spotify Önceki / Sonraki seçeneklerini Geriye Sar / İleriye Sar seçenekleri ile değiştirecek. Sarma işlemleri 15 saniye ileri veya 15 saniye geriye gitmenizi sağlayacak.

Buna ek olarak Karıştır / Beğen seçenekleri Söylemsemeyi (Playback) Hızlandırın / Podcast'i Kütüphanenize (Kitaplığınıza) Ekleyin butonlarıyla da değiştirilebiliyor. Samsung'un Galaxy ailesi ne yazık ki Android 13 tabanlı olan One UI 5.0'da bu destekten yararlanamıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim