Anlık Bildirim

Spotify kullanıcı sayısı 345 milyona ulaştı

İsveçli dijital müzik hizmeti Spotify, aylık 345 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştığını açıkladı. Popüler platformun 155 milyon ücretli abonesi bulunuyor.

Spotify kullanıcı sayısı 345 milyona ulaştı Tam Boyutta Gör

İsveç merkezli dijital müzik hizmeti Spotify'ın kullanıcı tabanı büyümeye devam ediyor. Şirket, dünya genelindeki aylık aktif kullanıcı sayısının %27'lik artışla 345 milyona ulaştığını açıkladı.

Spotify, geçtiğimiz yılın dördüncü çeyreğinde ücretli abone sayısının %24 oranında arttığını ve 155 milyona yükseldiğini söylüyor. Böylelikle analistlerin 153.26 milyon tahminleri aşılmış oldu.

Ücretli abonelerin %40'ı Avrupa'dan

Şirket pandemiye rağmen mükemmel bir performans sergilediği görüşünde. Dijital müzik hizmeti şu anda 93 ülkede mevcut. Ücretli abonelerin %40'ını Avrupalı kullanıcılar oluşturuyor.

Spotify kullanıcı sayısı 345 milyona ulaştı Tam Boyutta Gör

Bu yılın ilk çeyreğinde 1.99 milyar ila 2.19 milyar euro arasında bir toplam gelir beklentisi var. Bu arada Spotify'un şu anda podcast hizmetini genişletmek için aktif olarak yatırım yaptığını belirtelim.

Platformda an itibarıyla 2.2 milyondan fazla podcast mevcut. Yani bir önceki yıla göre üç kat artış söz konusu. 2019'un son çeyreğinde 700 bin seviyesindeydi. Spotify kullanıcılarının %22 ila 25'i düzenli olarak podcast yayını dinliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12256 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spotify, kullanıcı sayısı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim