Anlık Bildirim

Spotify, M1 işlemcili Mac'ler için yerel destek sunmaya başlıyor

Müzik akış platformu Spotify, M1 işlemcili Mac'lerin piyasaya sürülmesinin üzerinden uzun bir süre geçtikten sonra yerel destek sunmaya başlayacağını duyurdu.

Spotify, Apple Silicon için yerel destek sunacak Tam Boyutta Gör

Spotify, yeni M1 işlemcili Mac'ler için optimize edilmiş uygulamasının beta sürümünü yayınladığını duyurdu. Şirket, beta sürümde birçok hata olabileceğini ancak kullanıcılardan gelen geri dönüşlerle bu problemlerin çözüleceğini ve sonrasında kararlı sürümün kullanıcılara sunulacağını söyledi.

Spotify'dan M1 Mac'ler için yerel destek

Yaklaşık 8 ay önce tanıtılan M1 işlemcili Mac ailesinde uygulamaların sorunsuz çalışabilmesi için geliştiricilerin uygulamalarını optimize etmesi gerekiyordu. Birçok geliştirici bu optimizasyonu başlatıp Apple Silicon desteğini sağlasa da eğlence sektöründe bu oran oldukça düşük kalıyor.

M1 işlemcili Mac'lerde Spotify, yerel destek sunacak

M1 Mac'lerin piyasaya sürülmesiyle birlikte Spotify kullanıcıları, uygulamanın M1 için yerel destek sunmasını istiyorlardı. Biraz geç de olsa şirket, nihayet bu isteklere geri dönüş sağladı. Müzik akış platformu, yeni Apple mimarisi için birçok uyumluluk iyileştirmesi ve optimizasyon içerdiğini söyleyerek uygulamanın beta sürümünü duyurdu.

M1 işlemcili Mac'ler için Spotify uygulamasının beta sürümüne buradan ulaşılabiliyor. Şirket, kararlı sürümün ne zaman yayınlanacağına dair bir zaman çizelgesi henüz paylaşmadı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim