Anlık Bildirim

Squid Game: The Challenge şovu başladı

Squid Game: The Challenge reality şovu özellikle Squid Game dizisinin aşırı şiddet ve cinsellik unsurlarından kaçınanlar için benzer bir tecrübe sunmayı amaçlıyor. 
Squid Game: The Challenge Tam Boyutta Gör
Yayınlandığı dönemde adeta fenomen olan Squid Game dizisi sonrasında bir reality şovuna dönüşmüştü. Yine Netflix platformuna özel olacak Squid Game: The Challenge şovu ilk sezonuyla yayında.

Squid Game: The Challenge ne anlatıyor?

Netflix tarihinin en çok izlenen dizisi Squid Game’in gerçek hayata uyarlanmış hali olarak tanımlanan Squid Game: The Challenge, 456 gerçek oyuncuyla 4.560 milyon dolarlık bir ödül havuzu için yapılan mücadeleyi anlatıyor. Ödül havuzu televizyon tarihindeki en yüksek para ödülüne sahip.

Dizideki havayı verebilmek için mekânlar, kıyafetler ve yarışma bölümleri birebir aynı tasarlanmaya çalışılmış. Örneğin Kırmızı Işık, Yeşik Işık oyunu 456 oyuncuyla birebir oynanıyor ve kaybedenler siyah boya ile vurularak oyundan çıkıyor. Bazı bölümleri ise diziden farklı olarak eklenmiş.

Katılımcılar dizideki karakterlerin yaşadığı ranzalı odada kalırken her yarışma öncesi ikonik gardiyanlar yatakhaneyi ziyaret ediyor. İlk sezonda 5 bölüm izleyicileri beklerken kalan 5 bölüm ise ikinci sezonda izleyici ile buluşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim