Anlık Bildirim

Star Wars temalı otelde konaklamak servet değerinde

Walt Disney World Resort içerisinde yer alacak Star Wars: Galactic Starcruiser gelecek yıl hizmete giriyor. Yoğun bir tecrübe yaşatacak olan hizmet servet değerinde.

Star Wars: Galactic Starcruiser başlıyor Tam Boyutta Gör

Özellikle pandemi döneminde tema parkları ve otelleri milyarlarca dolar zarar eden Disney, aşılama ile birlikte umut beklediği 2022 için önemli hazırlıklar yapıyor. Star Wars temalı yeni otel bunlardan birisi. 

Star Wars: Galactic Starcruiser ne kadar?

Star Wars: Galactic Starcruiser adıyla hazırlanan yeni tema oteli çocuklara ve ebeveynlerine yönelik en yoğun Star Wars tecrübesini sunmayı amaçlıyor. 2 günlük bu yoğun tecrübe ise servet değerinde. 

2022 yılında faaliyete geçecek olan tema oteli Walt Disney World Resort içerisinde yer alacak. Terminale giriş yapacak olan misafirler sonrasında yolculuğun başladığı alana yönlendirilecek. 

Tematik konaklamanın yanı sıra misafirleri gerçek zamanlı bir rol yapma gerektiren oyunlar, tematik Star Wars ekipmanları ve yönetim merkezleri, ikonik karakterler ve çeşitli etkinlikler yer alıyor. 

Otelin iki kişi için fiyatı 4800$. Ek çocuk ve kişi olduğu zaman ise 6000$ seviyesine kadar çıkıyor. Bu fiyatlar standart odalar için. Suitler için ise çift haneli rakamlara çıkıldığı belirtiliyor. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim