Anlık Bildirim

Starfield için FSR3 güncellemesi yolda

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan oyunlarından olan Starfield, güncellemeler ile yenilenmeye devam ediyor. Bethesda Game Studios, yapım için FSR3 desteğinin yolda olduğunu doğruladı.
Starfield Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yılın en çok beklenen oyunlarından olan Starfield, birçok oyuncu tarafından hayal kırıklığı olarak nitelendirilmişti. Starfield; teknik problemler, yükleme ekranları ve tekrarlayan görev tasarımı ile büyük eleştirilere maruz kalsa da Bethesda, bu problemlerin üzerinde çalışacağını ve oyunun 2024 boyunca büyük güncellemelere sahip olacağını belirtmişti. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ilk 2024 güncellemesinin ardından stüdyo, yeni Starfield güncellemesini duyurdu.

Starfield için FidelityFX Super Resolution 3 yolda

Bethesda Game Studios, Starfield için AMD FSR3 desteğinin yolda olduğunu duyurdu. Steam’in Beta programına gelecek hafta eklenecek olan güncelleme, PC oyuncuları için AMD FSR3 çözünürlük üst örnekleme ve AMFM desteğini oyuna ekleyecek. Güncelleme daha sonra da tüm kullanıcılar için yayınlanacak.

Geçtiğimiz haftalarda geliştirilen modlar sayesinde AMD’nin FSR3 teknolojisi Starfield’e eklenmişti ancak yeni güncelleme ile Bethesda, bu teknolojiyi tüm PC oyuncuları için kullanıma sunacak. Ayrıca FSR3’ün resmi olarak eklenmesi, teknolojinin daha yüksek performansa sahip olmasını da sağlayabilir. FSR3 desteğini Xbox konsollarına eklenip eklenmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

AMD FidelityFX Super Resolution 3 Tam Boyutta Gör
Starfield'ın FSR 3 desteği, AMD'nin FidelityFX teknolojisinin en son sürümünü destekleyen oyunların artan listesine katılmasını sağlıyor. FSR 3'ü destekleyen ek oyunlar arasında Avatar: Frontiers of Pandora ve Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim