Anlık Bildirim

Steam mobil uygulaması, 7 yıl sonra güncellendi: İşte yenilikler

Steam, oyun satın almak ve oynamak için son derece popüler bir platform olsa da mobil uygulaması yıllardır güncellenmedi. Valve, 7 yılın ardından tamamen yenilenmiş Steam uygulamasını yayınladı.

steam mobil uygulaması beta

Steam, yılllardır PC oyuncularının tercih ettiği platformlardan biri. Valve’ın masaüstü uygulaması oldukça popüler olsa da, mobil uygulaması hayal kırıklığı; yıllardır görsel olarak neredeyse hiçbir değişiklik yapılmadı. Valve, nihayet Steam’in mobil uygulamasına da el attı ve yeni kullanıcı arayüzüne sahip tamamen yeni Steam mobil uygulamasını duyurdu. Yıllar sonra gelen güncellemeyle, Steam Deck’te bulunan SteamOS ile uyum sağlayan yepyeni bir görünüme kavuştu.

Steam mobil uygulaması tamamen yenilendi

Steam uygulamasında bildirim sistemi tamamen değişmiş. Kullanıcıların arkadaş gruplarında neler olup bittiğini takip etmeleri çok daha kolay ve kitaplık görünümü yenilenmiş. Bununla birlikte, benzer oyunların keşfedilmesine yardımcı olacak bir haber akışı gelmiş. Güvenlik tarafında, yepyeni bir kimlik doğrulama sistemi kullanıma sunuluyor. Steam Kimlik Doğrulayıcı, giriş aşamasında sınırlı süre kullanılabilen sıralı kodlar veriyordu. Artık yeni bir bilgisayarda giriş yaptığınızda QR kodunu taramanız yeterli oluyor. Alternatif olarak, Google’ın 2 adımlı doğrulama sistemindeki gibi onay seçeneği mevcut.

steam mobil uygulaması Tam Boyutta Gör

Yeni Steam uygulaması özellikleri

  • Daha akıllı bildirim sistemi
  • Yeni Steam kimlik doğrulayıcı
  • Çoklu hesap desteği
  • Geliştirilmiş kütüphane görünümü
  • Geliştirilmiş takas onayı
  • Kütüphaneye göre özelleştirilen haber akışı
  • Daha iyi mağaza gezme deneyimi

Sınırlı sayıda kullanıcı deneyimleyebilecek

Yenilenen Steam uygulaması, beta olarak sınırlı sayıda kullanıcıya açıldı. Steam mobil uygulama betası, hem Android hem de iOS için indirilebiliyor. Android telefon kullanıcıları, bu bağlantı üzerinden beta sürümü denemek için kaydolabiliyor. iOS kullanıcılarının öncelikle TestFlight uygulamasını yüklemesi gerekiyor; ardından bu link üzerinden beta programına kaydolabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10754 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
steam, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim