Anlık Bildirim

Anılar canlanıyor: Steve Jobs deepfake videosu interneti salladı

Apple’ın ölümsüz lideri Steve Jobs yapay zekâ sayesinde yeniden hayata döndürüldü. Üstelik özlediğimiz şivesi ile bir de açılış konuşması yaptı ve anıları canlandırdı.
Apple Tam Boyutta Gör
Yapay zekâ teknolojilerinin geldiği nokta herkesi şaşırtmaya devam ediyor. YouTube platformunda yayınlanan bir video ChatGPT teknolojisini sanki Apple bulmuş gibi tanıtım yaptırdı.

Steve Jobs lansmanlarını özleyenlere

Bir YouTuber popüler ChatGPT sohbetine Steve Jobs’un ağzından bir lansman metni yazdırdı. Sonra elevenlabs.io yapay zekâ ses sentezleme platformunu kullanarak Steve Jobs’un şivesine tıpatıp benzer bir ses tonu hazırladı.

Ortaya çıkan video Steve Jobs’un fenomen lansmanlarını özleyenlere adeta nostalji olacak. Sanki Steve Jobs tanıtım yapıyormuş gibi şivesi, duraklamaları, nefes almaları aynen taklit edilmiş.

Dinleyenleri yıllarca geriye götürse de tarihte hiç yaşanmamış bir konuşmanın bu denli inandırıcı bir şekilde hazırlanması şaşırtıcı. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından yapılacak bir konuşma şüphesiz hepimizi heyecanlandıracaktır. Bununla birlikte yaşanan gelişmeler tedirgin etmiyor da değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7415 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
chatgpt, Apple ve Teknoloji Haberleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim